Adres

Misterstraat 6
7126 CD Bredevoort

T: 0543 - 451426
F: 0543 - 452000
E: info@henkrensing.nl

Certificaten

Installatiebedrijf Henk Rensing beschikt over alle nodige certificaten om de klant te kunnen garanderen dat elk project met de juiste materialen en vakbekwaam personeel wordt uitgevoerd. Installatiebedrijf Henk Rensing onderscheidt zich door de vele (extra) kwalificaties ten opzichte van andere installatiebedrijven, kwaliteit staat bij installatiebedrijf Henk Rensing namelijk hoog in het vaandel

Installatiebedrijf Henk Rensing beschikt over de volgende certificaten:
 

OK CV label

​​OK CV is het label voor veilig en zuinig stoken. Alleen bedrijven die voldoen strenge eisen en werken met het Energie Service Specialisten mogen onder dit label uw cv-ketel inspecteren en onderhouden. De Energie Service Specialist is de monteur die het ketelonderhoud bij u thuis uitvoert. Uiteraard is hij hiervoor gediplomeerd. Zo weet u zeker dat het onderhoud aan uw cv-ketel plaatsvindt volgens de voorschriften van de fabrikant. Installatiebedrijf Henk Rensing beschikt over het OK CV label.

 

​KvINL

Installatiebedrijf Henk Rensing is aangesloten bij KvINL, Kwaliteit voor Installaties Nederland. KvINL is ontstaan uit de fusie van KBI (Stichting Kwaliteitsborging installatiesector) en SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) en opgericht ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de installatiesector. Opdrachtgevers, aanbieders en overheden werken binnen KvINL samen aan een onderscheiden en gegarandeerd kwaliteitsniveau van producten, processen en diensten in de installatiesector. 

Kwaliteit aantonen is de essentie van KvINL. Voor opdrachtgevers is dit uitermate belangrijk, want een kwaliteitslabel schept vertrouwen en geeft zekerheid dat het installatiewerk veilig en deskundig wordt uitgevoerd.

​Installatiebedrijf Henk Rensing is erkend door KvINL in:
  • EVI-Laagspanningsinstallaties
  • EVI-Gastechnische installaties
  • EVI-Onderhoud verwarming- en warmwaterinstallaties
  • EVI-Verwarmingsinstallaties
  • EVI-Watertechnische installaties                     

 

Lid van UNETO-VNI

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel. Twee grote sectoren die essentieel zijn voor de Nederlandse economie. UNETO-VNI ‘staat’ voor deze sectoren. Als een van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland zijn zij een factor van betekenis. Zo is UNETO-VNI continu in gesprek met de overheid en de politiek, het onderwijs, de media, vakbonden en fabrikanten- en consumentenorganisaties.

 

Dekra gecertificeerd

Installatiebedrijf Henk Rensing is Dekra gecertificeerd. Dit certificaat geeft aan dat wij voldoen aan de voorwaarden, gesteld in BRL 6000-AB:2015

  • Ontwerpen en installeren van elektrotechnische installaties van individuele woningen
  • Ontwerpen en installeren van gasinstallaties en gasverbrandingstoestellen <130 kW van individuele woningen
  • Ontwerpen en installeren van leidingwaterinstallaties van individuele woningen

 

Voorheen was het DEKRA certificaat bekend als de KEMA-KEUR. Dit certificaat geeft aan dat installatiebedrijf Henk Rensing werkt volgens de kwaliteitsnormen die gevraagd worden in het vakgebied.

F-gassen gecertificeerd

Installatiebedrijf Henk Rensing is ook op het gebied van koeling gecertificeerd. Of het nu gaat om airco’s, koelmachines en of warmtepompen, als F-gassen erkend servicebedrijf voldoen wij aan alle eisen om hier aan te mogen werken.

In het verleden werden veel koelmiddelen toegepast die de ozonlaag aantasten. Het verwerken van deze stoffen dient dan ook met strakke procedures uitgevoerd te worden.

Met een F-gassen erkend bedrijf bent u verzekerd van kwaliteit

De F-gassen erkenning is als volgt te beschrijven:

Een erkenning voor het verrichten van handelingen op het gebied van CFK’S, HCFK’S,en HFK’S aan koel- en airconditioningapparatuur en installaties voor de desbetreffende sectoren.

Erkend leerbedrijf

Installatiebedrijf Henk Rensing is een erkend leerbedrijf. Wij staan als bedrijf garant voor leermogelijkheden en deskundige begeleiding van leerlingen.