Adres

Misterstraat 6
7126 CD Bredevoort

T: 0543 - 451426
F: 0543 - 452000
E: info@henkrensing.nl

Zink en dakwerk

Installatiebedrijf H.Rensing B.V. kan ook uw dak- en zinkwerk verzorgen. Een dak moet uiteraard waterdicht zijn en uw gebouw beschermen tegen alle weersinvloeden. Maar het dak moet ook passen en aansluiten bij uw woning of gebouw.

Wij kunnen al het zinkwerk aan uw woning of pand verzorgen.
In onze moderne werkplaats beschikken we over juiste materialen en machines om desgewenst al uw zinkwerk op maat te fabriceren.

                       Hemelwater                     Zinken dakgoot                Zinken kilgoot

Mocht u lekkage aan u platdak hebben of is uw dak gewoon aan vervanging toe neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen dan de situatie ter plaatse komen bekijken en met een passende oplossing komen voor u.

Ook werken wij met EPDM dakbedekking

Wat is EPDM (rubber)dakafdichtingen

EPDM Rubber is een synthetisch rubber dat wordt verkregen door polymerisatie van Ethyleen, Propyleen en een Di Monomeer. Door het toevoegen van roet, zwavel en andere vulstoffen kan het mengsel vervolgens verwerkt worden tot een dakbedekking door het te kalanderen en te vulkaniseren. Bij het vulkaniseren verandert de rubbermassa van een thermoplastisch in een elastisch materiaal. Door de toevoeging van zwavel ontstaan bruggen tussen de EPDM moleculen en er ontstaat een netstruktuur. Hierdoor onstaan de specifieke eigenschappen die behoren bij een elastomeer kunststof.

Eigenschappen van EPDM dakafdichting

Blijvend elastisch van -35 graden Celcius tot +120 graden Celcius

  • Ongevoelig voor UV en Ozon
  • Chemisch bestand tegen vele logen, zuren en zouten
  • Hoge elasticiteit +/- 400%
  • Wortelvast en rotbestendig
  • Zeer lange levensduur
  • Bestand tegen micro-organismen en atmosterische invloeden (zure regen).

EPDM - duurzaam, ecologisch en onderhoudsarm

In Europa, Amerika en het Midden-Oosten worden al meer dan 30 jaar, met succes, daken gemaakt met EPDM dakbedekking. Uit onderzoek is gebleken dat de testwaarden van de dakbedekking op deze daken keer op keer de normen, DIN en ASTM - die ten grondslag liggen aan de productie van EPDM dakbedekking, overtreft. Men mag daarom stellen dat de levensduur van deze daken ruim boven de 30 jaar ligt.
Uit onafhankelijke onderzoeken door instituten, zoals het NIBE en Boom, blijkt dat EPDM dakbedekking tot de meest ecologisch verantwoorde behoort .

EPDM-rubber is de dakbedekking voor de toekomst!

Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact op met Installatiebedrijf H.Rensing