Adres

Misterstraat 6
7126 CD Bredevoort

T: 0543 - 451426
F: 0543 - 452000
E: info@henkrensing.nl

Sanitair en loodgieterswerk

Sanitair en loodgieterswerk

Het begrip loodgieter is alom bekend maar niet iedereen weet wat het inhoud.
Of het nu gaat om een lekkende keukenkraan of de aanleg of aanpassing van het riool het behoord allemaal tot het begrip loodgieter.

Bent u van plan om een badkamer te verbouwen, nieuwe keuken te plaatsen of gewoon uw hele huis te verbouwen dan kunt u niet om een loodgieter heen.

Waterleidingen

Voor het installeren van een waterleidinginstallatie in een woonhuis tot en met het ontwerpen en monteren van complete waterleidinginstallaties in de MKB, kunt u bij ons terecht. Dit alles uiteraard volgens de laatst geldende voorschriften.

Ook in het realiseren van legionella-veilige warmwaterinstallaties met een groot tapwatercomfort voor luxe woonhuizen, hotels, restaurants, campings, sportaccomodaties etc. hebben wij de nodige ervaring.

Tevens kunt u bij ons terecht voor het leveren, monteren en onderhouden van warmwatertoestellen en onthardingsinstallaties. 

Gasleidingen

Voor het installeren van gasinstallaties in woningen, maar ook voor het leveren en ontwerpen van grotere gasinstallaties bent u bij ons aan het juiste adres. Onze gecertificeerde monteurs zorgen voor een perfecte aanleg van uw gasleidingen.

Riolering en hemelwaterafvoer

De riolering in uw huis moet goed werken en waterdicht zijn. Daarvoor hebt u een specialist op dit gebied nodig, die degelijk vakwerk aflevert. Daarom kunt u ook voor het aanleggen, repareren of renoveren van binnen- en buitenrioleringen en hemelwaterafvoeren bij ons terecht.